Passie voor modelbouw, sigaren & spirits.

Taste and Enjoy Life!

 

Domino: 3 speciaalzaken onder één dak, waar je 7 op 7 terecht kan voor een uitgebreid aanbod aan modelbouw, (hand)gemaakte sigaren & spirits.

 

Modelbouw in al zijn facetten

DOMINOMODEL

Build, Paint, Enjoy!

DominoModel is onze B2C website voor alle modelbouwartikelen: van kits tot decals, van verf tot airbrushes, van figuren tot diorama's.. Méér dan 50.000 artikelen om je hobbydromen waar te maken!

HOBBYEXPORT

Internationale groothandel in modelbouw

Met HobbyExport spreken we onze B2B klanten aan: modelbouwwinkels vanuit de hele wereld kunnen hun assortiment verruimen met de talrijke merken die we aanbieden. Door onze jarenlange aanwezigheid in de modelbouwwereld en door zoveel mogelijk rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, kunnen we competitieve prijzen aanbieden.

BELKITS

Onze eigen modelbouwmerk sinds 2011

Daar waar de traditionele modelbouwmerken het opgaven, nam Belkits het over!

Toegegeven, het is niet simpel om een modelbouwkit op de markt te krijgen. Licensies verkrijgen, decals uittekenen, 3D files verwerken, handleiding maken, first shots verbeteren.... tot het eindproduct eindelijk in de rekken ligt: het is geen sinecure.

Toch doen we dit sinds 2011 met heel ons hart voor onze trouwe rally-modelbouwfans!

Sigaren, accessoires & gifts

TOPCIGARS

Onze humidor is helemaal gevuld en onze sigarenlounge is klaar voor je bezoek!
Met het diploma 'Habanos Specialist' op zak worden de handgemaakte sigaren met de grootste zorg behandeld en perfect bewaard. In onze walk-in humidor heb je keuze uit meer dan 500 referenties longfillersigaren uit oa Cuba, Dominicaanse Republiek, Nicaragua & Honduras. We beschikken eveneens over een ruim aanbod aan medium - en shortfiller sigaren. In de etalagekasten vind je een groot assortiment aan accessoires. Humidors, asbakken, sigarenknippers en aanstekers van merken als Xikar, Colibri, S.T. Dupont, Les Fines Lames, enz.
Vind je toch iets niet terug in onze etalages, dan bestellen we dit graag voor u.
We leggen nog een laatste hand aan de nieuwe website. Sigaren, accessoires en gifts worden binnenkort ook beschikbaar via de webshop.


Ben je een beginnend of een doorgewinterde aficionado? Iedereen is van harte welkom en kan steeds bij ons terecht met vragen en professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij.

Whisky, rum & andere spirits

 

 

TOPWHISKY

In 2012 begonnen met "een paar whisky's om eens te proberen", maar er zo door gepassioneerd geraakt, dat we ondertussen zitten aan 2500 verschillende spirits (whisky, rum, gin, cognac, calvados...) in onze vitrines.

Sinds 2017 hebben we deze passie nog meer vorm kunnen geven door onze degustatiebar, in het verlengde van de winkel, met een panoramisch uitzicht over de kuststreek. Daar waar we ook begonnen zijn met "een paar 100 open flessen om te proeven", zitten we ondertussen aan 1000 flessen die staan te popelen om je te laten genieten!

We organiseren ook geregeld (gratis) degustaties, check zeker de evenementenkalender op onze website of facebook pagina!